Szülésfelkészítő program banner

Személyes életutamat járva három fiúgyermeket hoztam a világra. A kórházi szülésélmény mellett a tervezett otthonszülés tapasztalatával is gazdagodtam. Az életadás természetes folyamatai mellett azonban a perinatális veszteségélmény testi, lelki megpróbáltatásaival is szembe kellett néznem.

Mélyrehatóan ismerem a gyermekvárás, a szülés, és a szülés utáni időszak alatt átélt érzelmi magasságokat és mélypontokat. Ezért lettem kísérő, támogató, lelki segítő és ismeretterjesztő perinatális szakember.

Az elmúlt években számos gyermeküket váró édesanya, és édesapa szavazott nekem bizalmat. A közös együttműködés alatt azt tapasztaltam, hogy a hosszabb, mélyebb felkészülés nagyobb teret enged a szülés valódi természetének megismerésére, a félelmek elengedésére, a magabiztosság kialakulására. Igazi önismereti, belső út.

Ezért létrehoztam egy Szülésfelkészítő Programot, amelyben elméleti tudással és egyszerű önismereti gyakorlatok (pl. mindfulness, alkotás, jóga, relaxáció) segítségével támogatjuk meg a szülésre való testi-lelki-szellemi felkészülést.
Ez a program egyben egy meghívás is arra, hogy életed legerőteljesebb átalakulásáról még többet tanulj! Segít eligazodni a várandósság, a szülés, és a gyermekágyi időszak kérdéseiben.

Mire összpontosít a szülésfelkészítő tanfolyam?

• A tanfolyam egy önismereti út! Célom, hogy abban segítselek, hogy a saját utadat járd és megerősödj az Én-erődben és a szerepedben a gyermekvárás alatt
• átbeszéljük az egyes trimeszterek testi-lelki változásait, a szülés élettani folyamatát
• megtanuljuk: hogyan hat az elme a vajúdás és a szülés fiziológiájára, hogyan lehet bánni a fájdalommal a vajúdás alatt
• kitérünk a vajúdás és szülés során hasznos testhelyzetekre, az apai, érzelmi támaszadás lehetőségeire
• szó lesz a fájdalom csillapításának lehetőségeiről, lehetséges orvosi beavatkozásokról
• beszélünk a születés utáni, gyermekágyi időszak fizikai és érzelmi szükségleteiről, melyek az ősbizalom kialakulását segítik
• átbeszéljük azokat az egyszerű gyakorlatokat is, melyek megsegítenek majd az újszülött érkezésével együtt járó változás rugalmasabb elfogadásához és az újszülött számára pedig megkönnyítik a megérkezési időszakot.

Kinek szól a szülésfelkészítő program?

  • Gyermeküket váró anyáknak és apáknak
  • Azoknak, akik nagyobb távolságban vagy külföldön élnek
  • Azoknak a nőknek, akik korábbi szülésélményükben, mint passzív, elszenvedett alanyként vettek részt, és vágynak arra, hogy aktív szereplői legyenek a saját szülési folyamataikban
  • Azt szeretném, ha ez az online térben megvalósuló tanítás, tanulás megoldást jelentene olyan kismamák számára is, akiknek nem jut elég szellemi tér, szabadság vagy támogatás, hogy megéljék az érzelmeiket, a változásokat, az anyaság terébe való megérkezést

FELKÉSZÜLÉSI FORMA ÉS IDŐTARTAM

A program egyelőre egyéni formában választható. Ennek az időtartama 4 hét. Hetente találkozunk az online térben és alkalmanként 1,5 órát töltünk együtt. Ebben az esetben bármikor elkezdhetjük.

RÉSZVÉTELI DÍJ

• A program részvételi díja 4 alkalomra vonatkozik.
• A díj tartalmazza a tudásom, az időm, és a működési költségeim díját is.
• A részvételi díj egy fő számára bruttó 50.000 Ft. Ez az összeg tartalmazza az apa részvételi díját is.
• (Részletfizetési lehetőség indokolt esetben: 2x 25.000 Ft)

Fontosnak tartom, hogy a bizalom már az elejétől fogva meg legyen közöttünk, így a programra való jelentkezésed után felveszem Veled a kapcsolatot egy rövid beszélgetésre, hogy egy kicsit jobban megismerjük egymást.

Ha szeretnél részt venni a programban, itt jelentkezhetsz! (Elkötelezettséget a beszélgetés után fogok kérni)

5 + 15 =

Altorjai Lívia

Telefonszám: +36 20 322 3549

Email: livia@anyafoldben.hu